Владимир Спасов

прокурист на „М+С Хидравлик” АД

Владимир Валентинов Спасов е роден в град София на 14.04.1973 год., завършил ПМГ” Никола Обрешков” гр. Казанлък със златен медал през 1991 г, ВВМУ „Никола Вапцаров” гр. Варна през 1996 (специалност Инженер корабоводител) и Магистърска степен от Стопанска Академия „Димитър Ценов” гр. Свищов (2002-2004 год.), специалност Мениджмънт на Търговската дейност. Работи последователно в „Параходство БМФ” като трети помощник капитан, „Капрони” АД като ОТКК и Организатор пазари и от 31.01.2000 и до момента е в „М+С Хидравлик”АД. Във фирмата заема последователно позициите „Организатор Маркетинг” (1 година) , Началник отдел „Маркетинг” ( 2г. 9 м.), Зам. Директор по търговските въпроси(2 г. 11 м.), Търговски Директор (2 г. 3 м.), Търговски Пълномощник (4 г 3 м.) и Прокурист от 14.03.2013 година. Владее отлично Английски и Руски език и на много добро ниво – Френски и Италиански език.

Владислав Русев

главен изпълнителен директор на Пенсионноосигурително дружество „Алианц България” АД

Завършил е Университета за национално и световно стопанство в София, специалност Застраховане и социално осигуряване. Започва работа в областта на допълнителното пенсионно осигуряване през 1995 г., в един от първите доброволни пенсионни фондове у нас ДПФ „България“ (чийто правоприемник е ПОД „Алианц България“ АД). През изминалите 25 години заема различни позиции в компанията: Специалист, Мениджър „Продажби“, Заместник изпълнителен директор, Прокурист, член на Управителния съвет, а през ноември 2017 г. е избран за Главен изпълнителен директор. Участва активно в изграждането и развитието на допълнителното пенсионно осигуряване в България като участник в кръгли маси, работни групи за изработване на законовата рамка и др. Член е на Управителния съвет на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване. Специализирал е Управление на пенсионни фондове, Корпоративно управление и др.

Джордж Маргонис

генерален мениджър на „Филип Морис България” ЕООД

Джордж Маргонис е генерален мениджър на Филип Морис България от 2017 г. насам. Има над 15 години опит във Филип Морис Интернешънъл на различни ръководни позиции. Кариерата му в компанията започва в отдел "Продажби" в "Папастратос" - гръцкия филиал на концерна. През 2009 г. се мести в централата на дружеството в Швейцария, където заема позицията регионален мениджър стратегии за продажбите за региона на Европейския съюз. През 2014 г. е назначен като директор продажби и дистрибуция за Гърция, Кипър и Малта. Завършил е маркетинг и мениджмънт в Технологичния образователен институт в Атина (Technological Educational Institute). Има магистърска степен по бизнес администрация от Университета Кингстън във Великобритания (Kingston University).

Димитър Гълъбов

изпълнителен директор на „Съдърланд Глобъл Сървисиз България” ЕООД

Димитър Гълъбов има над 20-годишен опит в сферата на бизнес развитието и управлението на центрове за обслужване на клиенти, изнесени услуги и бизнес процеси. Заемал е управленски роли в международни компании от различни сектори – телекомуникации, клинични изследвания, автомобилно производство и управление на бизнес процеси. Димитър има богат опит в управлението на мултинационални екипи и предоставянето на продукти и услуги на големи международни клиенти. Задълбочените му познания са следствие на дългогодишния му опит на различни позиции с многообразни функции и различните отдели и компании, които той е управлявал. Димитър Гълъбов е изпълнителен директор на Съдърланд за България от 2015г. В рамките на тези пет години компанията в България се е разширила значително в оперативно и финансово отношение, достигайки повече от 2900 служители, които обслужват 22 клиента на 19 езика в 6 офиса в 4 града [София, Пловдив, Варна и Бургас] през 2020г. Димитър е магистър по икономика от УНСС и по бизнес администрация от Американския университет в България.

Иван Чернев

председател на УС на „Кауфланд България” ЕООД

Иван Чернев е председател на управителния съвет на Kaufland България от февруари 2018 г. Управлявал е различни отдели в структурата на Kaufland в Германия и други държави. В България идва от мениджърска позиция в Kaufland Словакия. Той е дипломиран икономист от Университета в Нидерайн, Германия

Иво Куманов

изпълнителен директор на "НИК Смарт Машийнс" АД

Иво Куманов е създател и ръководител на групата от компании НИК от 2002 г. насам, като към днешна дата към нея принадлежат компаниите НИК Електроникс (технологии за автоматизация на машини), НИК Агро Сървис (дигитални услуги оптимизиращи прилагане на торове), НИК Смарт Машийнс (продажба на машини с високо ниво на автоматизация), Техно Фарм (софтуерна платформа обработваща сателитни изображения, дигитални карти и IoT сензори за наблюдение), НИК Академия (академия за обучения в реални условия на кадри от сектора), НИК Италия (основен фокус инженеринг с офис само в Италия), Вантидж Балканс (технологии за автоматизация на машини в Румъния). Кариерата си започва със създаването на НИК през 2002 г. с идеята за внедряване на иновативни технологии и продукти в сектор земеделие. През последните 18 години компанията се разраства органично, като се превръща в група компании с над 220 служители работещи в България, Румъния и Италия. Клиенти на НИК, са както малки семейни стопанства, така и мултинационални компании, като Bayer и Sumitomo Corp, с които НИК има сключени партньорства на европейско ниво. Компаниите са отличени със серия от награди, някой от които са: Компания на 2020 сектор селско стопанство НИК Агро Сървис - Forbes България, Importer of the Year 2019 NIK Smart Machines – Kverneland (Kubota), Агротърговец 2019 НИК - Медийна група България, Компания с принос в дигитализация на сектора 2018 – Медийна група България

Мариела Маджарова

изпълнителен директор на „Телетек Електроникс” ЕАД

Тя започва работа в компанията през 1992г, само година след основаването й, заема различни длъжности в компанията, преди да бъде издигната като Изпълнителен директор на „Телетек Електроникс“ ЕАД през 2010г. Специализирала е маркетинг в Университета в Лутън, Великобритания, както и „Маркетинг и продажби“, „Счетоводство за мениджъри“ в НБУ, “Маркетинг за мениджъри” в Япония. Председател на комисията за Индустриална политика към БАСЕЛ, с фокус върху дигитализацията, член на Евроаларм – Европейската асоциация за пожарна безопасност и сигурност и много други.

Милена Драгийска

главен изпълнителен директор на „Лидл България” ЕООД

Милена Драгийска управлява Лидл България от 2007 г., когато веригата започва подготовката по стъпване си на българския пазар. Кариерата й в Lidl започва в Германия през 2002 г. като Регионален мениджър продажби за регионите на Щутгарт и Карлсруе. Професионалното й развитие продължава в централата на компанията, където отговаря за различни международни проекти за Lidl International. От откриването на първите магазини през 2010 до днес, последователната политика и управление, базирано на отговорност, прозрачност и ползотворни партньорски отношения, позиционираха компанията сред водещите търговски вериги в страната. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори. Милена Драгийска е член е на Управителния съвет на Германо-Българската индустриално-търговска камара и на УС на Съвета на жените в бизнеса в България.

Николай Николов

управител на „Уърлд транспорт Оувърсийз България” ЕООД

Николай Николов е управляващ собственик на Уърлд Транспорт Оувърсийз България ЕООД. Завършва магистратура в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки в University of Salford, Manchester, UK.. Има 24-годишен опит в спедицията. Fellow на Chartered Institute of Logistics and Transport, UK и член на Chartered Institute of Procurement and Supply, UK. Семеен, с едно дете.

Пламен Цеков

съосновател и изпълнителен директор на "Скейл Фокус" АД

Пламен Цеков е съосновател и изпълнителен директор на Scalefocus, както и член на Управителния съвет на Българската аутсорсинг асоциация АИБЕСТ. Възпитаник на СУ “Климент Охридски” и участник в международни състезания по програмиране. Започва кариерата си като програмист и след години опит като технически ръководител през 2012 г. участва в създаването на Scalefocus, която има амбиции да стане най-иновативната технологична компания от Източна Европа.

E-mail:

Парола: